Kennisuitwisseling

Governance issues

Inspiratie en verdieping

Le Vignaud hecht veel waarde aan kennisuitwisseling. Deze intervisie biedt inspiratie en verdieping om op een eigentijdse en zo compleet mogelijke manier invulling te geven aan toezichthouderschap. Om deze reden is er intensief contact met en/of wordt er actief geparticipeerd in onderstaande organisaties. [symple_spacing size=”20px”]

ESAA

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) is een samenwerkingsverband tussen de Erasmus School of Economics (ESE) en Erasmus Universiteit Rotterdam Accounting, Auditing & Controlling (Eurac) BV.

De Nieuwe Commissaris

Om een antwoord te vinden op de continue veranderende paradigma’s van toezichthouden is zeven jaar geleden DeNieuweCommissaris opgericht: een onafhankelijk platform voor vernieuwing van toezicht en verhoging van effectiviteit van toezichthouders.

NCD

De Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren is de enige vereniging van, voor en door leiders en toezichthouders. Collega’s onder elkaar, die belang hechten aan een goed onderling contact om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen. Elkaar inspireren en motiveren om het ‘beter’ en ‘anders’ te doen staat voorop. Dat geldt voor het eigen leiderschap, maar ook voor de effecten die dat heeft op de omgeving.


+31 (0)6 5195 2516
Korte Steigerstraat 8, Zaltbommel