Investeringsportfolio

Participatie in innovatieve bedrijven

Overzicht participaties

Le Vignaud investeert momenteel actief in de onderstaande organisaties.[symple_spacing size=”20px”]

Posthuma Partners

Posthuma Partners is een internationaal opererend actuarieel software-adviesbureau.

Zij ontwikkelen en implementeren stochastische actuariele software, evidence based, die ingezet wordt bij verzekeraars, financiele intermediairs, schade-expertise bureaus en zorginstellingen. Klantvragen liggen op het terrein van Risk-Management:

  • Analyse van portefeuilles
  • Adequate voorspelling van (al dan niet verzekeringstechnische) voorzieningen, cashflow en risicopremies
  • Waardering & validatie
  • Hulp bij het voldoen aan de 3 pijlers van Solvency II (ondermeer ORSA, QRT etc)
  • Scenario-ontwikkeling en pricing [symple_spacing size=”20px”]

SUEM do Brasil Embalagens LTDA

Suem heeft de controle over innovatieve (riet)suikerfabrieken in Brazlië. Vanuit zijn strategische locatie tussen Sao Paulo en de havenstad Santos wordt de suiker duurzaam verwerkt en kwalitatief hoogwaardig (dwz in papier) verpakt. Levering vindt plaats in de hele wereld behalve de EU.[symple_spacing size=”20px”]

Ria Regelt

Ria Regelt is een particuliere thuishulp organisatie. Ze is lokaal in uw omgeving aanwezig, beschikt over een landelijke dekking en is 365 dagen per jaar bereikbaar. Ria Regelt zorgt ervoor dat u zo lang mogelijk veilig en vertrouwd thuis kunt blijven wonen en functioneren. Hierbij werkt zij zonder ingewikkelde indicatiestellingen, of andere bemoeienis van de overheid. Zij regelt dus individueel maatwerk op een manier die bij u past.

Door een nauwe onderlinge samenwerking tussen de Ria’s en een efficiënt werkend centraal bureau is Ria Regelt in staat de kosten van de dienstverlening voor u laag en beheersbaar te houden. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, gevoel voor de menselijke maat, zorgzaamheid, ambitie en een plezierige en betrouwbare omgang met medewerkers.

Ria Regelt biedt maatschappelijke ondersteuning die klanten aanspreekt: ze is empathisch, efficiënt, betrokken, dichtbij en gelijkwaardig.

Ria Regelt : Regelen Ingrijpen Assisteren [symple_spacing size=”20px”]

CourseLinq

Wil je als bedrijf, ondernemer, zpp-er, organisatie of overheid ook profiteren van Werken Zonder Papier? CourseLinq kan altijd vooraf, helemaal gratis en vrijblijvend een helder advies geven over welke oplossing het beste past. CourseLinq biedt naast de op maat gemaakte WZP – methode ook eigen ‘standaard cursussen, bijvoorbeeld als het gaat om iPad Basis, iBooks Author of Mac OS X. [symple_spacing size=”20px”]

posthuma-partners sugar-pack   ria-regelt


+31 (0)6 5195 2516
Korte Steigerstraat 8, Zaltbommel