Over ons

Vrijheid in denken en bevlogen handelen

Over Le Vignaud

Le Vignaud organiseert denkkracht om bestaande organisaties beter te laten renderen en/of nieuwe activiteiten op te zetten. Dit resulteert in concrete, duurzame oplossingen. Geen tijdelijk rendement, maar oplossingen die door de hele organisatie voor langere termijn worden gedragen. Le Vignaud richt zich op drie soorten behoeften:

  • Bedrijven zoeken praktische én duurzame oplossingen voor hun organisatieproblemen.
  • Bestuurders vragen om moderne toezichthouders of ‘up to date’ advies bij hun governance.
  • Nieuwe, innovatieve start-ups willen ondersteuning bij het ondernemerschap.

Vrijheid in denken en bevlogen handelen

In de kern draait alles om bevlogen mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Daar hoort creativiteit bij, de wil en de bereidheid om nieuwsgierig te zijn en de moed om buiten de begaande paden te treden. Dat betekent kwetsbaar durven opstellen, zakelijke en morele principes naleven, moderne governance toepassen. Dit is waar Le Vignaud voor staat: vrijheid in denken, om vervolgens geïnspireerd te handelen.

Het verschil: duurzaam en hard resultaat

LinkedIn-Marc-DijkstraBèta-profiel als achtergrond laat zich niet verloochenen: bij Le Vignaud zijn vrijheid in denken en meetbare doelstellingen onlosmakelijk verbonden. Hiermee wordt het verschil gemaakt, het resultaat moet keihard en duurzaam zijn.

Competentie

De organisatie is juridisch jong (opgericht in 2012), maar beschikt over ruime, veelzijdige praktijkervaring. Oprichter Marc Dijkstra brengt ruim 20 jaar bestuurservaring en – expertise met zich mee. Ook de partners van Le Vignaud onderscheiden zich door bewezen kennis en kunde in hun vakgebied.


+31 (0)6 5195 2516
Korte Steigerstraat 8, Zaltbommel