Partners

Samenwerkingsverbanden, om kennis en kunde breder te benutten

Partners

Le Vignaud werkt samen met diverse partners. Op deze manier worden kennis en kunde breder benut en bovendien biedt dit de gelegenheid om makkelijk en flexibel extra capaciteit te genereren. Uiteraard blijft het gedachtengoed van Le Vignaud leidend bij het vervullen van de opdracht / activiteit. Met de onderstaande partners hebben wij ons nu verbonden.

ADRIBA VU Amsterdam

ADRiBA_logo_certified_druk transparant gHet Aubrey Daniels Research Institute for Behavior Analysis (ADRIBA), opgericht in 2010,  is een platform voor de wetenschappelijke verdieping, verbreding en verspreiding van de gedragsanalyse en Organizational Behavior Management (OBM), de wetenschap van gedragsverandering in organisaties.

Het credo van ADRIBA is shaping performance. Performance, ofwel prestaties, staan bij ADRIBA centraal. Het uitgangspunt daarbij is een prestatievraagstuk binnen een organisatie. Vandaar de connectie met de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde. Het verbeteren van prestaties ziet ADRIBA het best verlopen via het principe van shaping. Ofwel: iedere keer een stapje beter. Er worden hoge doelen gesteld, maar het begint met een laag subdoel. Net als de topsporter die de lat steeds hoger legt en uiteindelijk tot topprestaties komt. ADRIBA stelt zich ten doel om met behulp van de gedragsanalyse een bijdrage te leveren aan het verhogen van zowel werkplezier als werkprestaties in Europese organisaties.

colourful tribe – marketingcommunicatie die verbindt

ColourfulTribe_logoDe colourful tribe is misschien wel het meest veelzijdige marketingcommunicatiebureau dat er bestaat. Websites, magazines, spelvormen, lesmateriaal, e-learning, events, guerilla-acties: communicatie kan bij de tribe elke vorm hebben. Zolang die vorm maar bijdraagt aan het behalen van het doel. Wisselende kernteams werken samen met specifieke vaknerds. Onbegrensd in locatie, expertise en aantal, verbonden in de drive en passie om alles mogelijk te maken, kennis te delen en niet te schromen om iets te vinden en dat te zeggen. Kill your own darlings! Daar houden we van bij de colourful tribe. Het inspireert, verrast, vernieuwt en ontnuchtert. Voor onszelf, onze klanten en hun klanten.


+31 (0)6 5195 2516
Korte Steigerstraat 8, Zaltbommel